Kome je namenjen kurs?


Sadašnjim i budućim profesionalcima u oblasti marektinga i digitalnih komunikacija, ali i preduzetnicima koji žele da razumeju mogućnosti za unapređenje promocije i poslovanja u eri novih medija.

Predavač: Andrija Milkić  - Account Director, Leo Burnett

Powered by Google Cloud
Online Certificate Verified by Diploma Safe

Opis kursa


Savremene marketing komunikacije usled novih tehnologija i načina na koji potrošači konzumiraju medije donose veliki broj novih izazova za kompanije i brendove.
Izazov nije samo definisanje strategije komunikacije brenda na novim medijima, već i izbor adekvatnih kanala komunikacije i prilagođavanje ključnih poruka digitalnim kanalima i formatima koje oni zahtevaju.

Takođe, danas se kampanje smenjuju brže i češće, i sve je kompleksnije doći do kreativnih rešenja i atraktivnog content-a koji će privući pažnju potrošača i preneti mu željenu poruku. Uz to, sve prisutniji zahtev tržišta je da egzekucija content-a bude još jeftinija i u isto vreme još kvalitetnija.

Kurs CREATIVE CONTENT STRATEGY AND EXECUTION vam nudi specijalizovano znanje i praktične veštine vam mogu pomoći da kreirate content koji adekvatno odražava vaš brend i povezuje ga sa vašom publikom. Na ovom kursu možete naučiti kako svom brendu i svojoj marketinškoj strategiji dodati efektivan i zanimljiv sadržaj na društvenim mrežama.

 

Šta ćete naučiti?


Društvene mreže na ovdašnjem tržištu
Pronalaženje prave ciljne grupe
Izbor odgovarajućih platformi
Promovisanje content-a na društvenim mrežama
Kreiranje jedinstvenog content-a
Podsticanje user-generated content-a
Saradnja sa influencer-ima
Najbolji primeri content strategija svetskih brendova
Evaluacija rezultata u cilju daljih unapređenja