Kome je namenjen kurs?


Kurs je namenjen eCommerce menadžerima, profesionalcima u oblasti trgovine i marketinga, ali i preduzetnicima (online ili offline). Moduli su prilagođeni različitim nivoima znanja i nude iskustva iz prakse koja mogu pomoći i iskusnijim online trgovicima. 

Predavač: Maja Marković  - Head of Media, Mercator S

Powered by Google Cloud
Online Certificate Verified by Diploma Safe

Opis kursa


Digitalna i tehnološka budućnost stigla je pre nego što su je mnogi očekivali. Potrošači širom sveta primorani su da promene životni stil i način kupovine i tako nagla promena stvara nove izazove u retail industriji, ali i otvara prilike i izvore rasta. Jedna od njih je i eCommerce koji je ušao na velika vrata i tu je da ostane.

Brendovi koji mogu da preusmere tehnološke kapacitete i investicije na digitalne platforme umanjiće uticaj pandemije i održati nesmetano poslovanje, i trenutno, i na duže staze. Kako bi se to dogodilo, potrebno nam je mnogo novih znanja koja će nam pomoći u koordinisanju i upravljanju u lancu internet trgovine.

Kurs eCommerce-a daće vam pregled svih procesa koji čine uspešne web shopove. Saznaćete koje su to aktuelnosti na tržištu internet trgovine, ali i predviđanja tredova za budućnost. Kroz deljenje iskustava iz prakse, polaznici će dobiti znanje koje je odmah primenjivo i korisno za razvoj internet biznisa i unapređenje različitih online aktivnosti.

 

Šta ćete naučiti?


Kako da napravite strategiju za izradu i uspešno funckionisanje webshopa
Kako da odaberete platformu 
Kako da kreirate content koji će privući potrošače 
Osnove digitalnog marketinga za eCommerce 
Kako uz pomoć podataka unaprediti i optimizovati web shop