Šta ćete naučiti

Program za „Marketing i brend menadžment“ će vam doneti znanje iz oblasti marketinga, brend menadžmenta, inovacija i uvida u potrebe kupaca, te vas opremiti najvažnijim veštinama i alatima za uspešno sprovođenje inovativnih marketinških strategija u praksi. Upoznaćete se sa pojmom brendiranja identiteta, vizijom i misijom, logotipima i drugim značajnim elementima koji se vezuju za sam pojam brenda. Saznaćete kako da prepoznate i privučete kupce i izbegnete greške koje su drugi pravili.

Dobrodošli u naš sveobuhvatni program edukacije iz oblasti marketinga i brend menadžmenta. Program je dizajniran da osvetli zašto su brendovi ključni kako za potrošače, tako i za kompanije, pružajući dubinsko razumevanje osnova marketinga i brend menadžmenta, te razliku između ova dva koncepta.

Učesnici će naučiti o tri ključna pitanja vezana za brend i marketing, istražiti koncepte kao što su Brand Purpose, Brand Promise i slogan brenda. Program takođe pokriva širok spektar tema uključujući metodologiju razvoja brenda, Brand Wheel, osobine brendova i arhetipove, te kako kreirati karakter i ličnost brenda.

Naša edukacija detaljno obrađuje putovanje od proizvoda do brenda sa smislenom ulogom u životu ljudi, pokrivajući osnove strateškog planiranja, mapiranja kategorija, ciljanje potrošača, definisanje ciljeva, istraživanje tržišta, pozicioniranje, diferencijaciju i razvoj USP i UVP proizvoda.

Program takođe uključuje gradnju identiteta brenda, izvore brend identiteta, suštinu brenda i alate. Posebno se fokusira na kreativnost i inovativnost u postavljanju i komunikaciji modernih brendova, kako ovi elementi stvaraju dodatnu vrednost brendovima, i zašto su neophodni za vodenje biznisa i dugoročno građenje imidža u modernom poslovanju.

Nadalje, učesnici će istraživati kreativne strategije i egzekuciju, osnove i razvoj tržišnih komunikacija, strateško planiranje brenda, digitalni storytelling, Brand Touchpoints, Consumer journey, kao i tajne najboljih brendova. Program obuhvata i radionice o brendu, upravljanje odnosima sa klijentima, studije slučaja "Brands at work", analizu komunikacije brendova, od "How to Wow", do uloge kopirajtinga u oglašavanju, uključujući slogane, poruke i scenarije.

Marketing i brend menadžment je idealan program edukacije za one koji teže da postanu lideri u svetu marketinga i brend menadžmenta, nudeći duboko razumevanje i praktične veštine potrebne za izgradnju i održavanje snažnih brendova u današnjem konkurentnom poslovnom okruženju.


Program je namenjen svima koji žele uspešno da upravljaju brendovima, daje strateške i kreativne veštine za unapređenje i sprovođenje efektivnih marketinških strategija koje će vam pomoći da jačate identitet brenda, bilo da radite za postojeći brend ili razvijate sopstveni. Uz mnoštvo praktičnih primera, alata, tehnika i vežbi ovladaćete znanjem primenjivim u savremenom biznisu. Predavači su iskusni stručnjaci iz regiona, a imaćete priliku da slušate i goste predavače iz celog sveta koji će zbog vas posetiti Molèn tokom semestra.

Na kraju obuke, redovni polaznici dobijaju zvanični sertifikat Molèn Akademije.

Napomena: Zbog kvaliteta predavanja i radionica, za nastavu uživo broj mesta je ograničen na 2 grupe, po 9 osoba. 

Predavanja u Beogradu se održavaju jednom nedeljno od 17.30 do 21.00 č, u prostorijama Molèn Akademije, u trajanju od pet meseci.

Školarina za predavanja u Beogradu: 1120 eura + pdv, plaćanje je omogućeno u pet rata.

Predavanja u Podgorici se održavaju jednom mesečno (subota i nedelja od 09.00 do 17.00 č) , u trajanju od pet meseci.

Školarina za predavanja u Podgorici: 1490 eura + pdv, plaćanje je omogućeno u pet rata.


Program je moguće pohađati i online.

 

PREDAVAČI

Ana Vehauc - Creative Strategist, New Moment

Andreja Milkić - Account Director, Leo Burnett

Katarina Pribićević - Managing Director, McCann

Ana Šutić - Chief Creative Officer, New Moment

 

 

 

Marketing i brend menadžment
Marketing i brend menadžment
1120 EUR+PDV

PLAĆANJE: na 5 jednakih rata

Prijavi se
Marketing i Brend menadžment + Grafički dizajn i advertajzing
Marketing i Brend menadžment + Grafički dizajn i advertajzing
1963.5 EUR+PDV

PAKET: 2 semestra
PLAĆANJE: na 10 jednakih rata

Prijavi se
Marketing i Brend menadžment + Digitalni marketing
Marketing i Brend menadžment + Digitalni marketing
1904 EUR+PDV

PAKET: 2 semestra
PLAĆANJE: na 10 jednakih rata

Prijavi se