Šta ćete naučiti

Ukoliko želite uspeti u digitalnom marketingu, potrebno je da znate kako da pravu poruku prenesete pravoj publici. Kroz praktične primere, naučićete mnogo više od upravljanja digitalnim alatima. Saznaćete šta je ono što velike kompanije zahtevaju kada je u pitanju njihovo predstavljanje u online svetu, koji su pravi kanali za promovisanje vašeg brenda, na koji način prilagoditi poruku i formate za oglašavanje. Na ovom programu vas čeka mnogo konkretnih veština i znanja u skladu sa novitetima u oblasti Digital-a, kao i primera koji će vam otvoriti vidike i stimulisati vašu proaktivnost, bilo da radite u kompaniji i želite da unapredite svoje veštine, ili ste početnik koji želi unaprediti poslovanje svog biznisa. Predavači su iskusni stručnjaci iz regiona, a imaćete priliku da slušate i goste predavače iz celog sveta koji će zbog vas posetiti Molèn tokom semestra.

Tokom našeg inovativnog petomesečnog programa obuka iz oblasti digitalnog marketinga, koji je dizajniran da vas opremi sveobuhvatnim veštinama i znanjem potrebnim za uspeh u ovoj dinamičnoj industriji, savladaćete sledeće oblasti:

 1. Uvod u digitalnu strategiju: Postavite čvrste temelje razumevanja digitalnih strategija i zašto je važno dobro postaviti strategiju iz koje proizilazi jasna egzekucija ideja.
 2. Ciljna grupa: Naučite kako odrediti i razumeti vašu ciljnu publiku, kakva poruku kreireati za svakoga od njih i kako kreirati personalizovani pristup pojedinim ciljnim grupama.
 3. Digitalni ekosistem: Upoznajte se sa ključnim elementima digitalnog marketinga u više nego složenom ekosistemu.
 4. SEO: Kako kvalifikovati vaš sajt da se nađe u vrhu pretrage na internet pretraživačima. Preporučujemo dodatnu edukaciju na ovu temu na našoj specijalizovanoj radionici.
 5. Sadržaj na društvenim mrežama: Savladajte veštine kreiranja efikasnog sadržaja i oglašavanja na društvenim mrežama, uključujući trenutno najpopularnije, Instagram i TikTok.
 6. Ključni indikatori performansi i izveštavanje: Razvijte sposobnost analize, izveštavanja i dobijanja jasnih uvida o ključnim performansama.
 7. Google Ads i Email marketing: Ovladajte tehnikama Google reklamiranja i Email marketinga, kao čistih performans kanala koji podržavaju vaše biznise.
 8. Omnichannel marketing: Razumite važnost i primenu omnichannel pristupa u marketingu.
 9. Analiza korisničkog iskustva i psihologiju ponašanja potrošača: Naučite kako analizirati korisničko iskustvo korak po korak i kako iz tih uvida porepoznati buduće ponašanje potrošača na digitalnim kanalima. Preporučujemo nastavak edukacije na ovu temu na specijalizovanoj radionici koja se bavi analizom korisničkog iskustva i na specijalizovanoj radionici koje se bavi psihologijom ponašanja potrošača.
 10. Kreativna strategija sadržaja: Savladajte umetnost kreiranja privlačnog i efektivnog sadržaja.
 11. Copywriting: Otkrijte tajne efikasnog kopirajtinga, uključujući kreiranje slogana i poruka. Više o ovoj temi možete naučiti na radionici koju smo organizovali specijalno za vas.
 12. Psihologija cena. Jednostavni načini za privlačenje pažnje i povećanje atraktivnosti bilo kog proizvoda ili usluge.
 13. eCommerce marketing: Istražite specifičnosti marketinga u e-trgovini.
 14. Završni Projekat: Primenite stečeno znanje na stvarnom primeru.

Ovaj program je savršen za one koji žele da unaprede svoje veštine u digitalnom marketingu i budu spremni za izazove koji donosi ova brzo evoluirajuća industrija. Pridružite nam se i postanite deo nove generacije digitalnih marketinških stručnjaka!

Na kraju obuke, redovni polaznici dobijaju zvanični sertifikat Molèn Akademije.

Napomena: Zbog kvaliteta predavanja i radionica, za nastavu uživo broj mesta je ograničen na 2 grupe, po 9 osoba. 

Predavanja u Beogradu se održavaju jednom nedeljno od 17.30 do 21.00 č, u prostorijama Molèn Akademije u trajanju od pet meseci.

Predavanja u hotelu Regent Porto Montenegro se održavaju jednom mesečno (subota i nedelja od 09.00 do 17.00 č), u trajanju od pet meseci.

Školarina za predavanja u Beogradu: 1120 eura + pdv, plaćanje je omogućeno u pet rata.

Školarina za predavanja u Porto Montenegru: 1490 eura + pdv, plaćanje je omogućeno u tri rate.
Program je moguće pohađati i online.

PREDAVAČI

Željko Bošnjak, MarTech Consultant

Maja Grbović, Head of Media, Mercator S

Ana Šutić, Chief Creative Officer, New Moment

Vladimir Ćuk, Head of Marketing and E-commerce, Analytics at Gigatron

Aneta Nedimović, Marketing manager, Bassivity

Andreja Milkić, Group Account Director, Leo Burnett

Goran Tintor, Marketing Data Intelligence Lead DIRECT MEDIA United Solutions

Digitalni marketing
Digitalni marketing
1120 EUR + PDV

PLAĆANJE: na 5 jednakih rata

Prijavi se
Grafički Dizajn + Digital Marketing
Grafički Dizajn + Digital Marketing
1963.5 EUR + PDV

PAKET: 2 semestra
PLAĆANJE: na 10 jednakih rata

Prijavi se
Marketing i Brend menadžment + Digitalni marketing
Marketing i Brend menadžment + Digitalni marketing
1904 EUR + PDV

PAKET: 2 semestra
PLAĆANJE: na 10 jednakih rata

Prijavi se