Trening je kreiran prema PMI metodologiji po kojoj danas radi oko 70% organizacija u svetu. Učesnici se vode korak po korak kroz metodološki postupak, uz paralelno sprovođenje interaktivnih vežbi i praktičnu radionicu koja je zasnovana na primerima projekata, iz poslovnog ambijenta polaznika, čime se maksimizira usvajanje i primenjivost znanja. Polaznici u okviru radionice dobijaju set templejta ključnih projektnih alata na kojima realizuju praktične primere, a koje će moći po završenoj obuci da primenjuju i na projektima u svojoj organizaciji.

Cilj obuke je da polaznici razumeju projektno upravljanje i njegove specifičnosti u odnosu na druge oblasti menadžmenta, kao i da steknu veštine kako se radi iniciranje, planiranje i izvođenje projekata u skladu sa zadatim  ciljevima, monitoring i kontrola realizacije i formalno zatvaranje projekata, što su pet standardnih grupa procesa kroz koje svaki projekat prolazi. 

Kompletna obuka se može pripremiti i prilagoditi tako da njen praktični deo prati konkretne projektne teme po Vašem izboru i naravno uz poštovanje poverljivosti internih informacija. 

Za više informacija, zakažite sastanak na

PREDAVAČ
Slobodan Mijailović - Manager & Consultant, Arhon Projects Belgrade, Independent business consulting and project management agency