Jednodnevna radionica "Kako povećati prodaju na sajtu" namenjena je svima koji žele da unaprede svoj ili biznis klijenta i značajno poveća, kako broj poseta preko Google pretrage, tako i broj prodaja.

Na radionici sigurno nećete naučiti kako da za mesec dana budete prvi na Googlu. Naučitete kako da sarađujete sa Googlom i kako da vam postane najbolji prijatelj kada je vaš biznis u pitanju. Ovo je pre svega praktična radionica, sa minimalnom prezentacijom, ali maksimalnoj posvećenosti vašim biznisima ili vašim potrebama da postavite temelje za buduće SEO aktivnosti.

Zašto vredi investirati u ovakvu radionicu?

Prvo, SEO nije jednokratna aktivnost, već kontinuirani proces. Naučićete kako da pratite trendove u SEO svetu, kako da se prilagodite novim algoritmima pretraživača i kako da održavate svoj sajt relevantnim i vidljivim.

Drugo, radionica vas upoznaje sa ključnim alatima i tehnikama za efikasno rangiranje. Razumećete kako ključne reči utiču na vašu vidljivost i kako da ih koristite na najefikasniji način.

Poznato je da je većini sajtova i biznisa Google primarni kanal poseta i generator najvećeg broja prodaja. Tipično ponašanje osobe izgleda ovako: osoba vidi oglas na Google, Facebooku ili Instagramu - poseti sajt klikom na reklamu, ali se ne desi kupovina, jer je takva navika ljudi. Neodlučnost je itekako prisutna, međutim upamte šta su hteli i šta sledeće urade? Isto to traže tako što izraze svoju potrebu na Googlu. Tu na scenu stupa SEO.

Vaš cilj je da budete u vrhu Google pretrage, kako bi značajno povećali šansu da dođu baš na vaš sajt.

Da bi došli do tog rezultata, neophodno je sledeće:

1. Razumeti kako Google pretraga funkcioniše.

2. Razumeti ponašanje ljudi kada se obrate Googlu za pomoć.

3. Kako optimizovati sajt za Google i šta je sve neophodno znati kako biste to uradili?

4. Koje alate je neophodno koristiti, u koje alate vredi investirati vreme i novac i koji će vam u velikoj meri pomoći?

5. Kako da povećate vidljivost Youtube kanala i biznisa na Google mapama?

6. Kako da sve ovo primenite na vaš biznis?

Takođe, radionica obuhvata analizu konkurencije i kako da se istaknete. Razumećete kako se vaša niša ponaša na internetu i kako da iskoristite te informacije za svoj napredak. 

Nakon radionice, imaćete jasan plan kako da implementirate SEO strategije i kako da merite njihov uspeh. Kroz kontinuirano učenje i primenu, vaš sajt može ostvariti značajan rast u poseti i prodaji, što direktno utiče na povećanje prihoda. Ulaganje u SEO radionicu je ulaganje u dugoročni uspeh vašeg online poslovanja.

Napomena: Zbog kvaliteta predavanja i radionica, broj mesta u grupi je ograničen na 9 osoba.

Polaznici dobijaju zvanični sertifikat Molèn Akademije.

Radionica traje jedan dan od 10 do 17č  

Novi termin: subota 25.maj 2024.

Predavač: Vladimir Ćuk, Head of Marketing and E-commerce, Analytics at Gigatron