Šta ćete naučiti

Copywriting Workshop je jednodnevna radionica, koja će ti na jednostavan, celovit i interaktivan način približiti teorijske i praktične okvire copywritinga i rada u kreativnom timu.

Zajedno ćemo ispitati šta je potrebno kako bi svako od nas otkrio i razvijao svoju kreativnost, a zatim i kako se ta kreativnost artikuliše u pravcu „primenjenog pisanja“.

Kroz relevantne primere ćemo naučiti da razlikujemo tipove kreativnih kampanja, osnovne copywriting pojmove i upoznaćemo se sa načinima na koje postulati svakog brenda utiču na stil pisanja marketinških tekstova za njegove komunikacione kanale.

Razgovaraćemo o tome koliko je storytelling važan za marketing, baš kao i za sam život.
U praktičnom radu ćemo dočarati proces brainstorminga - timskog kreiranja ideja, a isprobaćemo i različite tehnike „probijanja“ eventualnih kreativnih blokada u tom procesu.

Ova radionica je korisna za sve koji žele da se bave copywritingom - samostalno ili u okviru kreativnih agencija, za copywritere s namerom da prošire postojeće znanje, kao i za sve osnivače sopstvenih brendova koji tek stupaju u svet marketinških komunikacija.

Napomena: Zbog kvaliteta predavanja i radionica, broj mesta u grupi je ograničen na 9 osoba.

Polaznici dobijaju zvanični sertifikat Molèn Akademije.

Radionica traje jedan dan od 10 do 16 č. 

Novi termin: subota 18.maj 2024.

PREDAVAČ

Ana ŠutićChief Creative Officer, New Moment