Jednodnevna radionica „Mapiranje korisničkog iskustva“ namenjena je svima koji žele da unaprede svoje veštine u dizajniranju iskustva korisnika i razumevanju korisničkih potreba.

Tokom radionice upoznaćemo vas sa konceptom korisničkog iskustva, a zatim se fokusirati na mapiranje korisničkog puta kroz vaš proizvod ili uslugu.

Kroz interaktivnu diskusiju i primere dobre prakse, naučićete kako da prikupite i analizirate podatke o korisničkom iskustvu, kako da identifikujete ključne tačke na korisničkom putu i kako da dizajnirate korisničko iskustvo koje zadovoljava potrebe vaših korisnika i sve to na sopstvenom biznisu.

Radionica je namenjena zaposlenima u firmama i korporacijama i vlasnicima biznisa i startup-a.

Kratak pregled onoga što ćemo pokriti tokom ove jednodnevne radionice:

  • Uvod u korisničko iskustvo: definicija, značaj i uticaj na uspeh proizvoda ili usluge.
  • Prikupljanje podataka o korisničkom iskustvu: različite metode i tehnike za prikupljanje i analizu podataka o korisničkom iskustvu.
  • Mapiranje korisničkog puta: kako vizualno prikazati korisnički put kroz vaš proizvod ili uslugu.
  • Identifikacija ključnih tačaka na korisničkom putu: kako identifikovati ključne tačke koje utiču na korisničko iskustvo.
  • Dizajniranje korisničkog iskustva: kako dizajnirati korisničko iskustvo koje zadovoljava potrebe vaših korisnika.

Ova jednodnevna radionica će vas osposobiti da prikupljate i analizirate podatke o korisničkom iskustvu, da vizuelizujete korisnički put kroz vaš proizvod ili uslugu, identifikujete ključne tačke koje utiču na korisničko iskustvo i dizajnirate korisničko iskustvo koje zadovoljava potrebe vaših korisnika.

Novi termin: jesen 2024.

Trajanje radionice: 10 - 17 č

Polaznici dobijaju zvanični sertifikat Molèn Akademije.

Predavač: Željko Bošnjak, MarTech Consultant