Šta ćete naučiti

Sa ogromnom globalnom urbanizacijom, nikad do sada dizajn enterijera nije nudio toliko mogućnosti za promenu načina života ljudi. Kurs uređenja enterijera u Molèn Creative Akademiji će razviti u vama konceptualna, teorijska i tehnička znanja neophodna za napredovanje u karijeri gde se sreću mesto i ljudi, u raznovrsnom rasponu privatnog, javnog, stambenog i komercijalnog okruženja.
Naš program se sastoji od opsežnih modula treninga koji pokrivaju pun raspon spektra dizajna enterijera, od teorije do njegove tehničke i praktične primene.

Osim toga, važno je da će naši studenti takođe naučiti kako da stilizuju i promovišu svoj posao, sa fokusom na razumevanje uticaja društvenih medija u dizajnu enterijera i razvoja veština kao što su komunikacija koncepta dizajna i stilizovanje flatlays-a za Instagram. Sem iskusnih stručnjaka iz regiona koji će vam predstaviti svoje znanje, na akademiji za dizajn enterijera imaćete priliku da slušate i stručnjake iz celog sveta koji će zbog vas posetiti Molèn Creative Academy 2 puta tokom semestra.

Na kraju obuke, redovni polaznici dobijaju zvanični sertifikat Molèn Creative Academy.

Predavanja u Beogradu odžavaju se dva puta nedeljno, odnosno četiri predavanja mesečno, od 17:30 do 21:00 u prostorijama MCA u trajanju od pet meseci.

Predavanja u Podgorici odžavaju se jednom mesečno (subota i nedelja od 09:00 do 17:00) u hotelu CUE (CentreVille) u trajanju od pet meseci.

Predavanja u Ljubljani se odžavaju jednom mesečno (subota i nedelja od 09:00 do 17:00) u hotelu Slon u trajanju od pet meseci.

Napomena: Zbog kvaliteta predavanja i radionica, broj mesta je ograničen na 2 grupe po 10 osoba.

Akademiju je moguće pohađati i online.

Kako biste se prijavili na ovu akademiju, potrebno je da nam pišete na [email protected] sa naznakom Akademija za Dizajn enterijera. 

Program

OPIS MODULA

Sa ogromnom globalnom urbanizacijom, nikad do sada dizajn enterijera nije nudio toliko mogućnosti za promenu načina života ljudi. Modul Dizajn enterijera na Molèn Creative Akademiji će razviti u vama konceptualna, teorijska i tehnička znanja neophodna za napredovanje u karijeri gde se sreću mesto i ljudi, u raznovrsnom rasponu privatnog, javnog, stambenog i komercijalnog okruženja. Program se sastoji od opsežnih modula treninga koji pokrivaju pun raspon spektra dizajna enterijera, od teorije do njegove tehničke i praktične primene.

Osim toga, važno je da će naši polaznici takođe naučiti kako da stilizuju i promovišu svoj posao, sa fokusom na razumevanje uticaja društvenih medija u dizajnu enterijera i razvoja veština kao što su komunikacija koncepta dizajna i stilizovanje flatlays-a za Instagram.

PROGRAM AKADEMIJE

 

1. predavanje: Upoznajte svog predavača, njegovu filozofiju dizajna, dizajn enterijera

2. predavanje: Stilovi dizajna enterijera

3. predavanje: Kontekst, Inspiracija, Dizajn brif, Mood board

4. predavanje: Kontekst, Inspiracija, Dizajn brif, Mood board


 

 

5. predavanje: Proces dizajniranja, funkcija, plan poda i plafona

6. predavanje: Rad sa različitim prostorima:dnevna soba, trpezarija, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, radna soba

7. predavanje: Rad sa različitim prostorima:dnevna soba, trpezarija, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, radna soba

8. predavanje: Materijali, podovi, zidovi, plafoni

 

 

 

9. predavanje: Materijali, podovi, plafoni

10. predavanje: Boje i teksture

11. predavanje: Boje i teksture

12. predavanje: Dizajn detalja: kupatilo, kuhinja, ugradni nameštaj

 

 

 

13. predavanje: Dizajn svetla; Koncept, Elementi

14. predavanje: Nameštaj

15. predavanje: Tekstil

16. predavanje: Biljke, Slike

17. predavanje: Prezentacije završnih radova

18. predavanje: Prezentacije završnih radova i dodela sertifikata

 

Uslovi i paketi

Dizajn enterijera

Dizajn enterijera

Cena programa 1190 EUR
plaćanje na 5 jednakih rata

PRIJAVI SE