Ekonomsko osnaživanje žena jedan je od najvažnijih načina podrške za pokretanje posla i poboljšanje položaja žena u društvu i zato Molèn Akademija svakog semestra dodeljuje 3 stipendije za žene.
Cilj ovog pokreta je osnaživanje i ohrabrivanje žena nudeći znanja koja odgovaraju potrebama savremenog tržišta.

Uslovi koje kandidatkinja mora da ispuni da bi njena prijava na konkursu bila važeća:

  1. CV
  2. Motivaciono pismo
  3. Kratki video od minimum 90 sekundi u kome nam govorite o vašoj viziji i na koji način jedan od naših programa može da vam pomogne u tome

Podrazumeva se i da prijavna dokumentacija mora biti kompletna, a procedura prijave u potpunosti poštovana. Sve prijave i potrebnu dokumentaciju, dostavite nam na sa naznakom Molèn Women Scholarship.

 

Sara Milošević
Sara Milošević

Program Digitalni marketing

Za mene je Molèn stipendija značila šansu da se isprobam u najnovijem načinu dodatnog obrazovanja koje sam videla do tada...

Saznaj više
Marija Stanojević
Marija Stanojević

Program Upravljanje ljudskim resursima

U momentu kada sam aplicirala nisam bila u mogućnosti da izdvojim novac za ovakvu vrstu edukacije i stipendija mi je bila izuzetno značajna...

Saznaj više
Milica Rističević
Milica Rističević

Program Marketing i brend menadžment

Molèn stipendija mi je pružila jednu novu perspektivu za moj profesionalni razvoj i buduće usmeravanje...

Saznaj više
Jelena Đinović
Jelena Đinović

Program Marketing i brend menadžment

Zahvaljujući edukaciji, postala sam slobodna u izražavanju svojih ideja, kampanja. Iako radim u HR svetu, marketing je itekako bitan deo mog posla. Pomoglo mi je da uz marketing tehnike formiram EB strategiju.

Sama činjenica da učite od najvećih marketinških stručnjaka na ovim prostorima mnogo govori o kvalitetu Molèn akademije i sjajnih programa. Mislim da kroz sam program ne učite samo važne stvari o brendingu i marketingu, već i o biznisu, tržištu, idejama. Godinu dana kasnije ja se nalazim u timu koji se bavi Employer Brandinogm na globalnom nivou - za taj uspeh velikim delom je zaslužna Akademija. :)

 

Saznaj više
Anja Nikitović
Anja Nikitović

Program Digitalni marketing

Za mene je je Molèn značio ne samo promenu karijernog puta već i totalni preokret ličnog...

Saznaj više
Jovana Barović
Jovana Barović

Program Digitalni marketing

Molèn akademija mi je donela nova znanja iz oblasti digitalnog marketinga koja primenjujem u svom poslu. Akademija se izdvaja po modernom pristupu učenju, predavačima koji dele svoja znanja i iskustva na vrlo kreativan i dopadljiv način. Promenio mi se pogled kao i pristup digitalnom marketingu. Molèn akademiju rado preporučujem svima kome je potrebno dodatno usavršavanje.

Saznaj više
Dragana Čelar
Dragana Čelar

Program Dizajn enterijera

Stipendija mi je, mogu slobodno da kažem, bila vetar u leđa, i u potpunosti promenila život...

Saznaj više
Aleksandra Stojiljković
Aleksandra Stojiljković

Program Digitalni marketing

Čast je biti jedan od stipendista i imati mogućnost da slušam eminentne i vrsne stručnjake u svojim oblastima...

Saznaj više
Elena Blagojević
Elena Blagojević

Program Digitalni marketing

Molèn stipendiju dobila sam u trenutku kada sam aktivno radila na svojim veštinama...

Saznaj više
Ivana Adžić
Ivana Adžić

Program Digitalni marketing

Vreme koje sam provela na Molen akademiji mi je pomoglo da osvestim značaj digitalnog marketinga, kao i da razbijem neke strahive i predrasude vezane za isti..

Saznaj više
Dunja Krznarić
Dunja Krznarić

Program Marketing i brend menadžment

Sa zadovoljstvom želim da podelim svoje iskustvo kao stipendistkinja na Molèn Akademiji za smer marketing i brend menadžment. Molèn stipendija za mene predstavlja izuzetnu priliku za profesionalni i lični razvoj. Uzevši u obzir da radim kao projektni menadžer u porodičnoj firmi i u fazi sam pravljenja sopstvenog brenda, smatrala sam da je Molèn Akademija savršena polazna tačka ka ostvarivanju mojih ciljeva. Stipendija se izdvaja po svojoj sveobuhvatnoj podršci. Odabrala sam je zbog reputacije akademije i njenog fokusa na praktičnim zadacima, kao i zbog mogućnosti da se uči od strane stručnjaka iz industrije. Časovi su jako zanimljivi, skladno koncipirani i radovala sam se svake nedelje da naučim nešto novo. Od završetka Molèn Akademije, primetila sam značajnu promenu u svom samopouzdanju i stručnosti. Iskustvo koje sam stekla tokom stipendiranja doprinelo je mom profesionalnom rastu i otključalo moju kreativnu stranu. Ostvarila sam neke od svojih željenih ciljeva, kao što su uspostavljanje profesionalnih kontakata, sticanje praktičnih veština u oblasti menadžmenta i marketinga. Toliko sam uživala da sam nakon završetka kursa upisala i program digitalni marketing i nastavila da učim od profesionalaca u ovoj branši.

Saznaj više
Vera Kljajić
Vera Kljajić

Program Digitalni marketing

Molèn stipendija je za mene bila odlična odskočna daska jer sam u toku pohađanja programa dobila i unapređenje na poslu, a znanja koja sam stekla su mi bila od velikog značaja...

Saznaj više
Nora Sekulić
Nora Sekulić

Program Dizajn enterijera

Zahvaljujući Molen stipendiji uspjela sam da zavirim u "umjetnost oblikovanja životnog prostora" i da saznam koje su to neophodne kompetencije koje jedan unutrašnji arhitekta / dizajner treba da ima. Ovaj kurs mi je omogućio da prođem kroz čitav proces dizajniranja enterijera koji je zaista interesantan, ali isto tako i veoma izazovan. Radeći projekat, shvatila sam da bih se dobro snašla i u ulozi dizajnera enterijera što mi je veoma drago jer smatram da upravo kroz kreativne oblasti kao što je to ova, najbolje mogu da izrazim svoju ličnost, ali i da u sinergiji sa osobom sa kojom sarađujem, koncept uspješno sprovedem do kraja. Vjerujem da su znanje, kreativnost, odlučnost, smjelost i vizija esencijalni elementi kako bismo bili uspješni u onome što radimo pa tako i u dizajnu enterijera. Istraživajući svoje afinitete vjerujem da se još više razvijamo kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Moram istaći da mi je veoma drago biti polaznik ovakve akademije koja osim što prepoznaje važnost usavršavanja, podstiče nas da razvijamo svoje potencijale uz podršku mentora koji iza sebe imaju izuzetnu karijeru kako u regionu, tako i u inostranstvu.

Saznaj više